Blond Mozzarella och hönsbur. 19/5-2016. © Foto Micke Asklander.

Restaurangen.

Några bord med duk, det är ala carte avdelningen.

Lekhörna. Bakom speglarna ligger köket.

En till bild på baren ner mot vilsalongen.

Ingången.

Baren. Går att få en GT här alltså.

Köket.

En viktig detalj på Italienskbyggda fartyg. Pizzaugn som tyvärr inte används.

Köksförrådet.

Dryck.

Genom luckan där, lastas och lossas allt som ska till köket/ baren och shoppen.

Serveringslinjen.

Till vänster syns bordet där salladen och bröd ställs upp.

Trädörrar

Gång utmed sidan mot livbåt.

M/T Alcedo lossar.

Ett problem som dom har, är att man inte asfalterat dubbla filer, utan bara den ena vägen fram mot tullfiltret så det blir "tjockt" när hon ska lossa långtradare och bilar, men borta vid kryssningskajen, där är det minsann asfalterat och fixat som inte används loka ofta, men fint ska det vara.

Livbåt och en slide.

Livflottar.

Så följde vi den gula linjen när vi gick nedåt i fartyget.

Gul linjen målad och här inne var det högt till tak.

Dörren som syns, leder till fläktrum.

Tomt på trailers eller långtradare.

Back eller fören.

Överbyggnaden.

Nästa.